Handelsbetingelser for køb af produkter online hos Glamsbjerg Havecenter:

Vi leverer alle vores blomster i 5620 Glamsbjerg. Det koster 49 kr. Vi leverer ikke i andre områder. 

Buketter bestilt før kl. 12, kan leveres samme dag. Dette gælder mandag-søndag inklusiv helligdage. 

Vi modtager Dankort, VISA Dankort, Mastercard, JBC, Diners og MobilePay. 

 

Hvis modtageren ikke er hjemme

Vi kan ikke erstatte evt. bortkomne eller beskadigede bestillinger. Hvis chaufføren vurderer, at det ikke er forsvarligt at efterlade den, tages bestillingen med retur til butikken. Vær opmærksom på levetiden på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1., derfor skal der aftales ny levering hurtigst muligt.

Bestillinger og levering til begravelser og gravsteder
Ved levering til begravelser skal tidspunkt på dagen altid oplyses. Bestilling til begravelser, skal bestilles dagen før. 

Vi tilstræber at levere blomsterne senest en time inden begravelsen, så det er vigtigt, at det præcise tidspunkt for begravelsen angives ved bestilling. 

Click & Collect
Det er kundens ansvar at afhente bestillingen på det aftalte tidspunkt og sted. Såfremt kunden bliver forsinket, er det vigtigt, at kunden informerer butikken om dette, ellers vil bestillingen betragtes som værende afhentet.

Fortrydelsesret
Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. Der er ingen fortrydelsesret på vin, chokolade og andre fødevarer, da der er tale om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug. Dog vil vi i Glamsbjerg Havecenter gerne modtage en afbestilling af bukketter, delikatessekurve med videre, hvis det sker senest dagen før. 

Reklamationer
Glamsbjerg Havecenter garanterer, at en blomsterhilsen leveret gennem os er frisk ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag, og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. Eventuelle reklamationer skal rettes til mail@glamsbjerghavecenter.dk eller på telefon 64 72 18 14. En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed. Billeddokumentation for fejl og mangler er påkrævet for at der kan fortages en vurdering af sagen.